sâmbătă, 1 februarie 2014

Valentine's Day

Buna , suntem in prima zi a lui februarie si dupa cum stiti am imprumutat o sarbatoare occidentala care se va celebra pe data de 14 a acestei luni.

Valentine's Day sau Ziua Îndrăgostiților este ziua ce comemoreaza pe Sf. Dwynwen, sfântul patron al îndrăgostiților galezi.
În Franța, o țară tradițional catolică, Valentine's Day este cunoscută simplu drept Sfantul Valentin și este sarbatorită ca în restul țărilor occidentale.
 În Danemarca și Norvegia 14 februarie este cunoscută ca „Valentinsdag”.
Nu este sărbătorită pe o scară largă, dar mulți oameni își fac timp pentru a petrece într-un mod romantic cu partenerul de viață sau trimit o felicitare si un buchet de flori unei iubiri secrete.
 În Slovenia un proverb spune că Sfântul Valentin aduce cheile rădăcinilor, așa că pe 14 februarie plantele și florile încep să crească.
Ziua îndrăgostiților a fost sărbatorită ca ziua în care încep lucrările în vii și pe câmpuri.
Este de asemenea spus ca păsările se căsătoresc în această zi.

Cu siguranta si tu cauti un cadou perfect pentru persoana draga, de aceea noi dorim sa va prezentam cateva buchete de flori proaspete perfecte pentru Valentine's Day :

Primul buchet se numeste "Simplicity" , este un buchet simplu si elegant , compus din 3 trandafiri rosi si floricele albe decorative .
Pentru a comanda acest buchet tot ce trebuie sa faci este un click aici iar de comanda ta se vor ocupa cei mai buni designeri florali. De asemenea poti adauga langa acest buchet o cutie de praline , un ursulet de plus sau o vaza de sticla pentru a intregi surpriza ta , toate acestea le gasiti in sectiunea "Cadouri" a site-ului nostru sau cu un click aici .

Al doilea buchet sugerat de noi este compus din 5 trandafiri rosii si verdeata si o cutie de Toffifee pentru a intregi surpriza ta .
Pentru a comanda acest cadou tot ce trebuie sa faci este un click aici si de restul ne vom ocupa noi .

Al treilea buchet sugerat de noi este compus din 7 trandafiri rosii si verdeata proaspata ,este un buchet simplu si romantic ,perfect pentru ai spune "Te Iubesc" .
Pentru a comanda acest buchet tot ce trebuie sa faci este un click aici , de asemenea poti obta si pentru schimbarea culori trandafirilor , avem disponibili pentru tine acelasi buchet cu trandafiri albi , galbeni sau roz. Aceste buchete le gasiti in categoria "Trandafiri" a site-ului nostru sau cu un simplu click aici .

Al patrulea buchet sugerat de noi este compus din 11 orhidee viu colorate stans legate cu o panglica satinata, care impreuna cu un dragut ursulet de plus sau o cutie dulce de praline pot fi cadoul unic si perfect pentru persoana draga .
 Pentru a comanda acest buchet tot ce trebuie sa faci este un click aici si noi iti vom livra gratuit in Cluj-Napoca , Timisoara si Sibiu cele mai proaspete flori .

Al cincilea buchet sugerat de noi se numeste "Harmony" este un buchet compus din 9 trandafiri , 3 mini rose si verdeata proaspata toate acestea formand un buchet colorat , perfect pentru Valentine's Day.
Pentru a comanda acest buchet tot ce trebuie sa faci este un click aici , de asemenea poti adauga langa acest buchet de flori o vaza de sticla, o cutie de praline sau un ursulet dragalas de plus, toate acestea le gasiti in sectiunea "Cadouri" a site-ului nostru sau cu un click aici .

Al saselea buchet se numeste "Sweet roses" , este un buchet elegant in nuante de roz si alb , compus din  9 trandafiri roz si albi si 4 miniroze , toate invelite in verdete crud al plantelor decorative. 

Pentru a comanda acest buchet tot ce trebuie sa faci este un click aici iar de comanda ta se vor ocupa cei mai buni designeri florali. De asemenea poti adauga langa acest buchet o cutie de praline , un ursulet de plus sau o vaza de sticla pentru a intregi surpriza ta , toate acestea le gasiti in sectiunea "Cadouri" a site-ului nostru sau cu un click aici .

Al saptelea buchet sugerat de noi se numeste "Orange spring" si este un buchet grandios , compus din 10 lalele mov , 6 gerbere portocali si 2 crizanteme verzi , perfect pentru Valentine's Day, dar si pentru ai aduce o raza de soare in suflet intr-o zi obisnuita de februarie.

Pentru ai face o mare surpriza in aceasta zi dedicata indragostitilor poti adauga langa acest colorat buchet o cutie de praline , un ursulet dragalas de plus sau o vaza de sticla , pentru a comanda acest buchet tot ce trebuie sa faci este un click aici , iar pentru a adauga cateva surprize in plus poti vizita categoria "Cadouri" a site-ului nostru sau cu un simplu click aici .

Al optulea buchet sugerat de noi se numeste "Lady in Red" este un buchet clasic perfect pentru orice doamna si domnisoara, acesta fiind compus din 7 trandafiri si 12 garoafe rosii , toate stranse cu o panglica satinata . 

Pentru a comanda acest buchet tot ce trebuie sa faci este un click aici si noi iti vom livra gratuit in Cluj-Napoca , Timisoara si Sibiu cele mai proaspete flori .

Al noualea buchet sugerat de noi se numeste  "Only Red" este compus din 13 trandafiri rosii si floricele albe decorative toate legate strans cu o panglica satinata, un buchet perfect pentru ai spune "Te Iubesc" . 
Pentru a comanda acest elegant buchet tot ce trebuie sa faci este un click aici  si noi iti vom livra cele mai proaspete flori .

Al zecelea buchet sugerat de noi se numeste ''Trio Love" si este un buchet delicat, compus din 23 de trandafiri in nuante de rosu , roz si alb , iar la baza acestora am adaugat frunze de aspidistria pentru un plus de culoare. 
Pentru a comanda acest colorat buchet tot ce trebuie sa faci este un click aici  , de asemenea un ursulet de plus, o vaza de sticla si o cutie de praline vor face din surpriza ta una completa . Pentru a adauga aceste mici cadouri tot ce trebuie sa faci este un click aici sau sa vizitezi categoria "Cadouri" a site-ului nostru .

Al unsprezecelea buchet propus de noi este un buchet unic in Romania , de aceea l-am denumit "Unique" si este compus din 10 orhidee albe si 9 cale toate legate stans in acest buchet minunat cu o panglica satinata. 

O combinatie unica de flori cu siguranta va fi surpriza perfect pentru ai transmite sentimentele si gandurile tale, cu siguranta va fi cea mai placuta surpriza de Valentine's Day. Pentru a comanda acest minunat buchet tot ce trebuie sa faci este un click aici si noi iti vom livra cele mai proaspete flori.

Al doisprezecelea buchet sugerat de noi este un cadou perfect de Valentine's Day , o inima realizata din 27 trandafiri albi , roz si rosii . Ce poate fi mai perfect decat acest aranjament pentru ai spune "Te Iubesc" ?
Pentru a comanda acest minunat aranjament tot ce trebuie sa faci este un click aici , si de comanda ta se vor ocupa cei mai buni designeri florari.



Deoarece pretuim fiecare client si orice banut economisit conteaza, iti oferim TRANSPORT GRATUIT IN CLUJ-NAPOCA , SIBIU SI TIMISOARA, de asemenea orice buchet care se afla pe site-ul www.florilacluj.ro il puteti comanda pentru orasul Timisoara si Sibiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu