vineri, 28 noiembrie 2014

Poveste de Craciun

Buna dimineata , a ramas mai putin de o luna pana la venirea sarbatorilor de iarna , de aceea ne-am gandit sa venim in ajutorul vostru cu o colectie speciala formata din buchete special create pentru acest anotimp , in culori precum rosu si alb , bine combinate cu verdele crud al cetinei de brad .

Primul buchet propus de noi este un buchet simplu dar rafinat in acelasi timp , perfect pentru a fi oferit unui partener de business , dar si unei persoane dragi .

Buchetul "Red & Green Sparkle" este compus din 2 orhidee si 3 trandafiri rosii , invaluiti in verdele crud al frunzelor de salal . 
Puteti comanda acest buchet cu un simplu click aici .

Al doilea buchet propus de noi se numeste " Buchet rosu de iarna " si este compus din 5 trandafiri rosii si 6 garoafe in aceeasi culoare , iar pentru a adauga un pic din spiritul anotimpului friguros am adaugat cetina de brad .
Acest buchet ii va transmite cu siguranta gandurile tale bune si ii va aminti toate momentele frumoase petrecute in prag de sarbatori .
Pentru a comanda acest buchet tot ce trebuie sa faci este un click aici .

Anotimpul fungilor de nea este preferat de orice copil , de cate ori nu veneam acasa inghetati si plini de zapada de la sanius ? Cu toate acestea nu simteam frigul si bucuria se putea citi cu usurinta pe chipul nostru .
Aminteste-i de aceste momente pline de bucurie oferindu-i acest buchet denumit "Bulgarasi de nea " , compus din 3 cupe de crin , 2 crizanteme , 3 trandafiri si 3 garoafe , toate in culoarea zapezii .
Poti comanda acest buchet cu un simplu click aici .

Spiritul Craciunului este prezent in orice casa , chiar daca suntem departe de persoanele dragi .
 De aceea am creat acest buchet denumit " Spiritul Craciunului " , este un buchet specific acestei perioade din an , compus din 4 trandafiri rosii si 7 garoafe rosii , frumos aranjate in cetina de brad , printre care am strecurat si cateva globuri pentru ai da un plus de armonie .
Pentru ai aduce un plus de caldura in suflet persoanei dragi poti comanda acest buchet cu un click aici.

Fulgi de nea se astern usor peste batranul oras ... un sentiment de bucurie dar si nostalgie in acelasi timp ... un sentiment de il traim cu toti , copii sau batrani ... un sentiment ce trezeste zeci de amintiri in sufletele noastre .
Am creat acest buchet denumit " Fulgi de nea " , compus din 5 trandafiri si 6 garofite in culoarea fulgilor de zapada , perfect pentru ai spune " Te Iubesc " sau pentru ai transmite un gand frumos in anotimpul gheturilor .
Poti comanda acest buchet cu un simplu click aici .

"Be happy for Christmas" , este un buchet plin de veselie , un buchet ce este indragit si observat in orice colt al camerei s-ar afla . Compus din 3 cupe de crin alb , 8 garoafe rosii si 2 crizanteme albe , este un buchet perfect pentru ai face o surpriza placuta persoanei dragi .
Pentru a comanda acest minunat buchet tot ce trebuie sa faci este un click aici .

Cine nu iti aminteste cum treceau minutele precum anii in asteptarea lui Mos Craciun ?
 Fii Mos Craciunul ei daruindu-i acest buchet compus din 5 trandafiri albi si 10 garoafe rosii si albe , invelite frumos in verdele crud al cetinei de brad si frunzelor de salal .
Acest buchet il poti comanda cu un simplu click aici .

"Only Red " ... hmm ... o culoare senzuala , plina de pasiune si iubire ...
Surprinde-o in anotimplu rece cu acest buchet de foc , compus din 9 trandafiri rosii si floricele decorative de gypsophila , perfect pentru ai spune "Te iubesc" .
Ofera-i o surpriza de neuitat cu un simplu clici aici .

"Cantec in alb si rosu" este un buchet extravagant , ce te va duce cu gandul la Africa de Sud , datorita celor 5 alstromerii , dar fiind un buchet special pentru anotimpul rece am adaugat 4 trandafirii rosii si cetina de brad pentru al face in ton cu acest sezon .
Pentru ai aduce caldura in suflet persoanei dragi comanda acest buchet cu un simplu click aici .

Cat entuziasm si bucurie este in sufletul fiecarui copil ce il asteapta pe Mos Craciun ?

" Santa is coming " este un buchet perfect pentru ai face o surpriza neasteptata persoanei dragi , exact ca in seara in care il asteptam cu toti pe batranelul incarcat cu cadouri .
Un buchet colorat , compus din 9 trandafiri albi si rosii , inveliti in verdele crud al cetinei de brad , printre care am ascuns cateva globuri si o panglica de saten .
Ce poate fi mai dragut ?
Pentru a comnada acest buchet si ai face o surpriza inedita persoanei dragi tot ce trebuie sa faci este un click aici .

"Simple red & white " este un buchet minunalist , compus din 11 trandafiri rosii si albi , pot zice perfect pentru al oferi cadou unei persoane in semn de multumire in pragul sarbatorilor de iarna .
Pentru a comanda acest buchet din trandafiri proaspeti tot ce trebuie sa faci este un click aici .

Colinde ... colinde ... cu siguranta in fiecare an in ajunul sarbatorilor peste tot auzim colinde ce ne incalzesc sufletul ...
Noi am creat acest buchet denumit "Cantec de Craciun" pentru a-ti aduce caldura in suflet si pentru a transmite gandurile tale bune in prag de sarbatori .
Este un buchet compus din 3 trandafiri rosii , 3 alstromeria albe , 3 crizanteme si 6 garoafe , invelite in verdele crud al cetinei de brad , un buchet perfect pentru anotimpul rece .
Poti comanda acest buchet cu un simplu clici aici .

Spune-i o poveste de Craciun daruindu-i acest grandios buchet compsu din 3 cupe de crin , 4 trandafiri si 8 garofite , frumos armonizate cu cetian de brad si o panglica de saten. 
Pentru a comanda acest buchet tot ce trebuie sa faci este un click aici .

Buchetul "Lady in Red" este un buchet clasic , perfect pentru orice doamna si domnisoara, acesta fiind compus din 7 trandafiri si 12 garoafe rosii , toate stranse cu o panglica satinata .

Surprinde-o in pragul sarbatorilor de iarna cu acest buchet comandandu-l chiar acum cu un click aici .

"Special Red" este un buchet grandios , special , caruia cu siguranta nu ii va rezista nici o femeie ...
Compus din 8 trandafiri rosii , un crin imperial , 3 garoafe albe si 5 lisianthus , este buchetul perfect pentru o doamna sofisticata , misterioasa ...
Comanda acum acest buchet senzual cu un simplu click aici si cu siguranta persoana draga va avea o surpriza de neuitat . 


Pentru ai oferi un cadou complet poti adauga langa orice buchet sau aranjament floral un ursulet de plus , o vaza de sticla sau o cutie de praline , toate acestea le gasiti in sectiunea "Cadouri" a site-ului nostru .

Deoarece pretuim fiecare client si orice banut economisit conteaza, iti oferim TRANSPORT GRATUIT IN CLUJ-NAPOCA , SIBIU , MEDIAS SI TIMISOARA, de asemenea orice buchet care se afla pe site-ul www.florilacluj.ro il puteti comanda pentru orasul Timisoara , Sibiu si Medias.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu