marți, 18 decembrie 2012

Trandafirul roz...

Buna tuturor, oare cati dintre noi au daruit azi macar o floare fara sa astepte nimic mai mult decat un zambet in schimb?

Azi as vrea sa va vorbesc despre trandafiri roz care sunt uni dintre preferati mei, de asemenea sunt la fel de speciali ca si restul din specia lor, dar au aceasta culoare speciala care sa nascut prin uniunea unei culori seducatoare si o culoare pura, dar din pacate in mitologia romana , trandafirii roz au o semnificatie negativa, simbolizand durerea, suferinta si moartea..Atunci cand Rhoanthe a incercat pe cai necinstite sa devina zeita vanatorii si protectoarea femeilor , Apollo a transformat-o intr-un trandafir roz.

Dar pana la urma legendele sunt doar legende de aceea in epoca moderna in care traim trandafiri roz exprima recunostinta si apreciere, gratie si delicatete de aceea sunt alesi in special pentru domnisoare tinere.
Daca iti doresti sa ii faci o surpriza sau sa ii spui cat de mult o iubesti tot ce trebuie sa faci este un click aici iar floraria online Flori la Cluj.ro se va ocupa de restul.


*Se poate comanda pentru Cluj si Timisoara , transportul fiind gratuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu