miercuri, 7 august 2013

Florile lui Zeus!!

Buna, pentru ca azi este miercuri am revenit cu un buchet nou nout creat special pentru voi!!

Cel mai nou buchet al site-ului nostru se numeste "Garoafe in alb si rosu" si este compus din 23 de garoafe albe si rosii cum spune si titlul acestuia.

Numele stiintific al garoafei provine din cuvintele grecesti "di" - a lui Zeus , si "anthos"- floare , acestea fiind numite "dianthus" de catre botanistul grec Theopharastus.

Ca si provenienta acestea au fost descoperite intaia oara in Orientul Indepartat fiind mentionate pe parcursul intregi mitologii romane, insa istoric acestea au fost mentionate intaia oara de catre Plinius in anul 50 e.n .

Cultivarea sistematica a acestor flori a inceput abia in secolul Xlll de catre calugari catolici.

Conform unor superstitii din mitologia cooreana , garoafele pot ghici viitorul, aceste flori sunt asezate in parul unei fete tinere, iar ordinea in care se ofilesc indicau succesul sau ghinionul acesteia in viata.

Ofera-i acest buchet incarcat de mitologie si istorie cu un simplu click aici , pentru ai oferi o nota moderna adauga o vaza de sticla, o cutie de bomboane si un ursulet de plus ,toate acestea le gasesti la sectiunea "Cadouri" a site-ului nostru sau cu un click aici.


Deoarece pretuim fiecare client si orice banut economisit conteaza, iti oferim TRANSPORT GRATUIT IN CLUJ SI TIMISOARA, de asemenea orice buchet care se afla pe site-ul www.florilacluj.ro il puteti comanda pentru orasul Timisoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu