miercuri, 31 iulie 2013

Trio Love

Buna, cum va spuneam si in postul anterior continuan sa adaugam buchete noi special realizate pentru voi, fie ca doriti un buchet simplu sau unul extravagant aveti sute de posibilitati pe site-ul nostru.

Buchetul care vi-l prezint astazi se numeste "Trio Love" si este  compus din 23 de trandafiri albi , roz si rosi, iar la baza acestuia am adaugat frunze de aspidistria pentru un plus de culoare si prospetime.
Semnificatia culorilor din acest buchet este urmatoarea:

- culoarea alba reprezinta defapt o nonculoare si denota puritate, inocenta , liniste , impacare, sobrietate , totodata sugereaza si sinceritate, avand efecte de expansivitate, usurinta si suavitate.

- culoarea roz este culoarea iubiri neconditionate, folosita des ea tinde sa imbunatateasca relatile cu ceilalti , sporeste motivatia personala si aduce credinta ca nimic nu este imposibil de realizat. Atunci cand purtan culoarea roz aceasta semnifica incredere in sine , toleranta , iertare si pretuire de sine .

-culoarea rosie simbolizeaza nu doar pasiunea , ci si viata ,sanatatea , curajul , furia , razboiul ,dragostea si inflacararea religioasa. In anumite culturi semnificatile erau atat de puternice incat oameni venerau orice obiect rosu si credeau ca aduce sanatate doar prin culoarea lor.

Daca va place acest buchet si doriti sa il daruiti persoanei dragi tot ce trebuie sa faceti este un click aici, iar noi ne vom ocupa de restul.
 De asemenea daca doriti ca surpriza dumneavoastra sa fie completa puteti adauga langa acest superb buchet o cutie de praline, un dragalas ursulet de plus sau o vaza din sticla toate acestea le gasiti in sectiunea "Cadouri" a site-ului nostru sau cu un click aici.


Deoarece pretuim fiecare client si orice banut economisit conteaza, iti oferim TRANSPORT GRATUIT IN CLUJ SI TIMISOARA, de asemenea orice buchet care se afla pe site-ul www.florilacluj.ro il puteti comanda pentru orasul Timisoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu