miercuri, 21 august 2013

Trandafirul, floarea lui Chloris

Buna, azi as vrea sa va prezint un nou buchet cochet al site-ului nostru.

"Pretty in yellow" este cel mai nou buchet al site-ului nostru, acesta este compus din 13 trandafiri albi si galbeni si pentru un plus de prospetime am adaugat si cateva fire de verdeata.


Deoarece fiecare buchet al nostru are o istorie, as vrea sa va prezint o scurta legenda despre trandafiri.

In mitologia greaca trandafirul este oficial floarea iubirii, acesta a fost creat de catre Chloris, zeita greaca a florilor si a primaverii, din trupul neinsufletit al unei nimfe gasite in poiana unei paduri.
Chloris a cerut ajutorul Afroditei, zeita iubirii, care i-a daruit frumusetea ,apoi Dionysus , zeul vinului a inzestrat-o cu nectarul dulce care ii confera acel parfum inmiresmat.
Pentru a putea inflori, Chloris la chemat pe Zephyr, zeul vantului , acesta a imprastiat toti norii dintr-o singura suflare pentru ca Apollo, zeul soarelui sa poata aduce soarele si caldura asupra sa.

In acest fel a luat nastere in mitologia greaca trandafirul.



Daca iti place acest buchet si iti doresti sa faci o surpriza placuta persoanei dragi tot ce trebuie sa faci este un click aici si de comanda ta se vor ocupa cei mai buni designeri florari, de asemenea poti adauga langa acest minunat buchet o cutie de praline, un dragalas ursulet de plus sau o vaza de sticla, toate acestea le gasiti in sectiunea "Cadouri" a site-ului nostru sau cu un click aici.




Deoarece pretuim fiecare client si orice banut economisit conteaza, iti oferim TRANSPORT GRATUIT IN CLUJ SI TIMISOARA, de asemenea orice buchet care se afla pe site-ul www.florilacluj.ro il puteti comanda pentru orasul Timisoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu