miercuri, 4 septembrie 2013

Culorile Toamnei

Buna , oficial a venit toamna , asteptam zile mohorate si ploioase , o vreme nu foarte prietenoasa.

Dar ca de obicei floraria online , Flori la Cluj .ro sa gandit si la acele zile uracioase si vine in ajutorul vostru cu 2 buchete noi , in culorile toamnei , special realizate pentru a aduce o raza de soare in sufletul persoanei dragi .

"Autumn Colors" este o explozie de culoare , compus din 3 gerbere portocalii , 5 garoafe rosii , 3 trandafiri portocalii , 2 crizanteme si mini roze.

Toate aceste flori au fost atent selectionate de designeri nostri florali pentru a face din acest buchet unul potrivit pentru acest anotimp .

Pentru a comanda acest minunat buchet tot ce trebuie sa faceti este un click aici  , iar noi va vom livra cele mai proaspete flori.
"Autumn Love" este un buchet colorat , elegant , dar in acelasi timp romantic si senzual.

Compus din 13 trandafiri galbeni si portocali si 2 orhidee marete , toate armonizate cu verdele crud al frunzelor de aspidistria , acest buchet este unul perfect pentru orice ocazie, fie ca vreti sa faceti o surpriza neasteptata sau sa il daruiti de o zi onomastica .

Pentru a comanda acest buchet tot ce trebuie sa faceti este un click aici .


Daca iti doresti ca surpriza ta sa fie completa, iti punem la dispozitie o gama variata de praline si bomboane , ursuleti dragalasi de plus si vaze din sticla , toate acestea le gasiti la sectiunea "Cadouri" a site-ului nostru sau cu un simplu click aici .




Deoarece pretuim fiecare client si orice banut economisit conteaza, iti oferim TRANSPORT GRATUIT IN CLUJ SI TIMISOARA, de asemenea orice buchet care se afla pe site-ul www.florilacluj.ro il puteti comanda pentru orasul Timisoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu