joi, 26 septembrie 2013

Fall Time

Buna , oficial toamna este prezenta , zilele sunt din ce in ce mai scurte, temperaturile incep sa scada simtitor iar soarele se ascunde din ce in ce mai tare printre nori.
Intr-un cuvant anotimpul toamna a sosit si pe la noi.

Deoarece noua ne plac culorile vii , armonia si eleganta acestora am creat special pentru acest anotimp 2 buchete speciale .

Primul buchet se numeste "Fall Time" , este un buchet viu colorat , jucaus , care atrage instant privirile asupra lui.
Compus din 5 trandafiri rosii si 2 crini asiatici totul armonizat cu verdeata , este un buchet perfect pentru a inveseli ziua oricarui persoane.

Pentru a comanda acest buchet tot ce trebuie sa faceti este un click aici , iar noi iti vom livra cele mai proaspete flori , de asemenea daca doresti ca surpriza ta sa fie completa , iti punem la dispozitie o gama variata de bomboane si praline , vaze de sticla si dragalasi ursuleti de plus, toate acestea le gasiti in categoria "Cadouri" a site-ului nostru sau cu un simplu click aici .


Cel de-al doilea buchet se numeste "Pure White" si este un buchet sobru si elegant.
Compus din 13 garoafe albe , 7 trandafiri si 1 crin toate armonizate cu verdeata si floricele decorative , acest buchet denota prin culoare eleganta si sobrietate facandu-l perfect pentru orice ocazie .

Pentru a comanda acest buchet tot ce trebuie sa faceti este un click aici , iar noi iti vom livra cele mai proaspete flori , de asemenea daca doresti ca surpriza ta sa fie completa , iti punem la dispozitie o gama variata de bomboane si praline , vaze de sticla si dragalasi ursuleti de plus, toate acestea le gasiti in categoria "Cadouri" a site-ului nostru sau cu un simplu click aici . 





Deoarece pretuim fiecare client si orice banut economisit conteaza, iti oferim TRANSPORT GRATUIT IN CLUJ SI TIMISOARA, de asemenea orice buchet care se afla pe site-ul www.florilacluj.ro il puteti comanda pentru orasul Timisoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu