marți, 26 noiembrie 2013

Cadouri de Sf. Andrei!!!

Buna ziua, cu pasi repezi am inaintat in sezonul rece si ne bucuram de sarbatorile acestui sezon.
In data de 30 noiembrie il sarbatorim pe Sf. Andrei , acesta a fost ucenic al lui Ioan Botezătorul, când, la o vreme după botezul lui Iisus, auzindu-l pe Ioan Botezătorul spunând despre Iisus: „Iată mielul lui Dumnezeu !“ (Ioan 1,36) i-a urmat lui Iisus, devenind astfel primul apostol. 
La sate si mai ales batrani au cateva superstiti legate de aceasta noapte de 30 noiembrie , cateva dintre acestea ar fi :

Noaptea Sfântului Andrei este una magică, în care animalele (lupii în special) capătă puteri neobişnuite, ritualurile de dragoste au sorţi de izbândă şi, foarte important, strigoii, vârcolacii şi sufletele rătăcite umblă prin lume. 

Superstiţiile din bătrâni susţin că, pentru a te proteja împotriva lupilor şi să nu-i aduci în apropierea casei şi gospodăriei, e bine SĂ NU îţi piepteni părul, să nu torci, să nu faci curat în casă şi grajd şi să nu dai gunoiul afară. 


Noi v-am pregatit cateva optiuni pentru a alege cadoul perfect pentru ziua onomastica a persoanei dragi.

Un cadou ideal pentru orice persoana este acest pachet format dintr-un buchet de 5 trandafiri rosi , o cutie de praline Toffifee si un trigru fioros de plus .
Pentru a comanda acest cadou , tot ce trebuie sa faceti este sa d-ati un click aici iar de restul ne vom ocupa noi.

Cel de-al doilea buchet propus de noi este un buchet din 27 de trandafiri rosii, albi si roz asezati in forma de inima , special pentru a o surprinde placut si ai arata sentimentele tale pentru ea.
Pentru a comanda acest buchet tot ce trebuie sa faci este un click aici .

Cel de-al treilea buchet propus de noi este compus din 11 lalele albe si rosii si este un buchet perfect pentru al oferi de ziua onomastica aducand primavara in sufletul persoanei dragi.
Pentru a comanda acest buchet tot ce trebuie sa faci este un click aici , iar noi iti vom livra cele mai proasete flori.

Cel de-al patrulea buchet propus de noi este compus din 6 trandafiri albi si rosii, 9 garoafe rosii si 2 crizanteme albe , acesta reflecta perfect sentimentele de dragoste si puritatete . 
Pentru a comanda acest buchet tot ce trebuie sa faci este un click aici , iar noi iti vom livra cele mai proasete flori.



Cel de-al cincilea buchet propus de noi este compus din 19 trandafiri roz armonizati cu verde crud , care denota o sensibilitate profunda, simbolizeaza sentimente de admiratie si simpatie, exprima recunostinta si apreciere, gratie si delicatete, dar si prietenie, compatimire, fericire deplina, de aceea acest buchet este perfect pentru orice ocazie. 
Pentru a comanda acest buchet tot ce trebuie sa faci este un click aici , iar noi iti vom livra cele mai proasete flori.


Cel de-al saselea buchet propus de noi este un buchet viu colorat format din 13 lalele multicolore , care cu siguranta ii vor inveseli ziua si ii va aduce o raza de soare in suflet.
Pentru a comanda acest colorat buchet tot ce trebuie sa faci este un click aici iar noi ne ocupam de restul.


Daca iti doresti sa ii oferi un cadou dar propunerile noastre nu sunt suficiente pentru tine , nu ezita sa accesezi site-ul nostru www.florilacluj.ro unde poti alege din peste 200 de buchete sau iti poti creea singur buchetul dorit din orice fel de flori disponibile.


Deoarece pretuim fiecare client si orice banut economisit conteaza, iti oferim TRANSPORT GRATUIT IN CLUJ-NAPOCA SI TIMISOARA, de asemenea orice buchet care se afla pe site-ul www.florilacluj.ro il puteti comanda pentru orasul Timisoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu