marți, 19 martie 2013

Sosirea primaveri...

Primavara a sosit!! Chiar daca cate un nor mai apare si intuneca seninul albastru al cerului, aerul proaspat si inmiresmat al primaveri si razele calde ale soarelui aurit, toate prevestesc sosirea primaveri si miile de flori gata sa ne incante privirea si simturile.
Astazi as vrea sa va prezint o floare gingasa si jucausa, care prin senzualitate si puritate va incanta orice suflet.
Acum 1000 de ani lalelele salbatice cresteau in Persia.Floare originara din Asia , laleaua a fost cultivata si incrucisata pentru intaia oara de catre turci .Cantata de catre poetii persani , reprezentata adesea in pictura si grafica de catre artistii turci , laleaua a devenit la un moment dat un simbol al imperiului otoman.Conform unei legende persiene , un tanar pe nume Farhad se indragostise de frumoasa Shirin.Ajungand la el vestea ca iubita i-a fost ucisa , Farhad si-a incalecat calul favorit si a pornit in goana catre Shirin , dar s-a prabusit de pe o stanca si si-a gasit moartea.Din fiecare picatura a sangelui sau scursa in pamant a rasarit apoi cate o lalea purpurie , simbol al dragostei perfecte sau pasionale.



Pentru o domnita rasfatata te sfatuim sa alegi un cadou special compus dintr-un buchet dragalas de 11 lalele, o cutie de Toffifee si un ursulet de plus, toate definesc cadoul perfect ce poate fi comandat cu un singur click aici.


O raza de soare intr-un bucet de 17 lalele, ce iti poti dori mai mult decat atat? Primavara este un anotimp al bucuriei si al veseliei de aceea am creat acest minunat buchet perfect pentru sufletul tau...
Poti comanda acest minunat buchet cu un simplu click aici.

Deoarece pretuim fiecare client si orice banut economisit conteaza, iti oferim TRANSPORT GRATUIT IN CLUJ SI TIMISOARA, de asemenea orice buchet care se afla pe site-ul www.florilacluj.ro il puteti comanda pentru orasul Timisoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu