luni, 1 aprilie 2013

Flori de primavara!!

Buna tuturor, cu toate ca afara ninge dar calendarul ne arata o luna superba de primavara, trebuie sa fim optimisti si sa asteptam cu bratele deschise zilele insorite si pline de parfum.
Pana cand acestea vor ajunge si pe meleagurile noastre, eu as vrea sa va prezint cateva buchete viu colorate, numai bune de a insenina o zi mohorata.

Primul buchet din categoria "Flori de primavara" se numeste "Primavara a sosit!" si este compus din 7 irisi mov, denumita si culoarea regilor, ea sugerand luxul, bogatia, dar si 10 lalele jucause de culoare roz, culoare care denota romantism dar induce o liniste sufleteasca.

Aceasta combinatie este perfecta pentru a surprinde orice persoana draga, si o poti comanda cu un singur click aici.
De asemenea puteti adauga un cadou dulce, un dragalas ursulet de plus sau o vaza cristalina toate adunate in sectiunea de "Cadouri" de pe site-ul nostru sau cu un click aici.

Al doilea buchet din categoria "Flori de primavara" se numeste "Frezii multicolore" si este o explozie de culoare data de cele 21 de frezii aranjate armonios in acest buchet.
Acest buchet este perfect pentru o zi urata si ploioasaa deoarece armonia si eleganta florilor combinate cu explozia culorilor vor inveseli orice persoane.

Trimite-i acum acest minunat buchet cu un simplu click aici si cu siguranta vei obtine mii de zambete colorate.
De asemenea puteti adauga un cadou dulce, un dragalas ursulet de plus sau o vaza cristalina toate adunate in sectiunea de "Cadouri" de pe site-ul nostru sau cu un click aici.

Al treilea buchet din categoria "Flori de primavara" se numeste "Lalele jucause!", dupa cum spune si titlul acest buchet este compus din 11 lalele roz, flori cunoscute inca din antichitate cand se spunea ca au fost aduse in Europa din gradina sultanului Turciei, iar numele acestora fiind dat de turbanul sultanului, fiind cel mai valoros obiect din tot taramul.

Trimite-i acum acest minunat buchet de lalele jucause cu un simplu click aici iar ziua ei se va insenina cu siguranta si vei obtine un zambet de fiecare data cand va privi acest buchet.
De asemenea puteti adauga un cadou dulce, un dragalas ursulet de plus sau o vaza cristalina toate adunate in sectiunea de "Cadouri" de pe site-ul nostru sau cu un click aici.



Deoarece pretuim fiecare client si orice banut economisit conteaza, iti oferim TRANSPORT GRATUIT IN CLUJ SI TIMISOARA, de asemenea orice buchet care se afla pe site-ul www.florilacluj.ro il puteti comanda pentru orasul Timisoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu