miercuri, 5 iunie 2013

Flori de iunie...

Buna dragilor, chiar daca afara mai putin si vine ninsoarea :)), totusi suntem in luna iunie. Luna in care infloresc multe flori, dar una din cele mai speciale fiind crinul.
In intreaga lume crinul este o floare foarte cunoscuta si apreciata, fiind cultivate peste 100 de speci de crini.

Cele mai cunoscute speci de crini sunt :

-Lilium candidum, numit popular crin alb, este cel mai cunoscut crin. 
  Tulpina sa este inalta, ajungand pana la 1,5m, iar pe aceasta se gasesc pana la 12 flori albe, puternic parfumate, care se deschid la inceputul luni iunie.


Pentru noi crinul alb semnifica puritate si eleganta, de aceea am creat acest minunat buchet compus din 7 crini si verdeata, pe care l-am numit "Frumusetea Crinilor".
Acest buchet il puteti oferi atat cu o ocazie special dar si intr-o banala zi ,efectul fiind bucurie garantata.
Puteti comanda acest buchet cu un simplu click aici.

-Lilium regale cunoscut ca crinul regal, este a doua specie cunoscuta in lume, fiind  numit asa datorita florilor sale foarte mari, lungi si mai putin inmiresmate decat crinul alb.
Acesta se deosebeste prin nuantele de roz inchis care apar in special pe bulbul flori iar spre varful petalei devine tot mai deschisa ajungandu-se pana la alb.
Noi am creat un buchet simplu din 5 crini regali, dar care denota eleganta, mister si armonie, facandu-l special prin aceste caracteristici si perfect pentru a fi oferit persoanei dragi.

Cu un simplu click aici, poti comanda acest superb buchet iar noi iti garantam succesul garantat si cele mai proaspete flori.

- Lilium croceum, cea de-a treia specie de crin, cunoscuta in popor ca si crinul portocaliu.
Este o floare speciala atat prin coloristica puternica, acesta avand varful petalelor mai inchide decat bulbul flori, si mici punctulete inchise la culoare parca pictate. Tulpina acestora ajunge pana la 1m, iar florile sunt grupate in general care 5-7 pe o tulpina.
La fel ca si celelalte surori infloreste la inceputul luni iunie.
Noi am creat acest cosulet jucaus cu 5 crini portocali inveliti de verdele crud al frunzelor, special pentru a-ti usura alegerea, ce poate fi mai colorat, nonconformist si elegant in acelasi timp decat acest cosulet?
Pentru al oferi persoanei dragi tot ce trebuie sa faci este un click aici, iar aceasta va primi cele mai proaspete flori.
De asemenea pentru a intregi supriza poti alege din sectiunea "Cadouri" cu un click aici, un ursulet tare dragalas sau o cutie cu bomboane pentru ai indulci ziua.


Deoarece pretuim fiecare client si orice banut economisit conteaza, iti oferim TRANSPORT GRATUIT IN CLUJ SI TIMISOARA, de asemenea orice buchet care se afla pe site-ul www.florilacluj.ro il puteti comanda pentru orasul Timisoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu