sâmbătă, 22 iunie 2013

Sanzaiene si blesteme...

Buna dragilor, dupa cum stiti in religia ortodoxa urmeaza sa sarbatorim Rusalile.

Rusalile se sarbatoresc la 50 zile de la Paste si 10 zile dupa Inaltare, de asemenea in credinta ortodoxa semnifica pogorarea Sfantului Duh peste apostoli, daruindu-le puteri nemaintalite si capacitatea de a vorbi in toate limbile pamantului pentru a impartasi invataturile lui Hristos in intreaga lume.

In credinta populara se spune ca sufletele mortilor, dupa ce parasesc mormintele in Joia Mare inainte de Paste, umbla prin lume vizitand locuri dragi din viata dar si oameni apropiati sufletului lor, iar in Ajunul Rusalilor se intorc in mormant.
Tot in traditia populara rusalile sunt considerate iele, zane sau soimane, acestea imbracate in alb si dansand rapesc  un tanar baiat iar daca acesta va povesti ce a vazut va muri sau va paraliza.

A doua zi de Rusalii este numita si ziua Sanzaienelor, o zi cu incarcatura spirituala si mitologica foarte mare.
Zi de sarbatoare inca din cultul geto-dacic stravechi al Soarelui, Sanzaiana este o zeita inimaginabil de  frumoasa, protectoare a lanurilor de grau si orz dar si protectoarea iubiri adevarate.

De noaptea Sanzaienelor sunt legate numeroase obiceiuri si acte magice, credinte si practici divinatorii :
se spune ca pentru o clipa in aceasta noapte magica infloreste iarba fiarelor, care deschide orice usa ferecata daca crezi in puterea ei, iar animalele prind glas.

In practicile oculte, vrajitoarele asteapta aceasta noapte tot timpul anului, se spune ca in aceasta noapte cu ajutorul lelelor(zane malefice rapite de zmei, care umbla numai in cete si au o putere malefica inimaginabila) leaga blesteme ce nu pot fi desfacute si care se abat asupra oamenilor ce nu iubesc cu adevarat.

Noi credem cu tarie ca pentru tine iubirea adevarata exista, de aceea ne dorim sa faci o alegere perfecta pentru persoana draga.
Fie ca alegi o inima din trandafiri rosii, albi si roz care o poti comanda cu un click aici


fie ca alegi un buchet cu garoafe rozali si trandafiri senzuali, comandand cu un click aici
sau un buchet clasic de trandafiri rosii care cu siguranta vor impresiona prin grandoare si senzualitate, care il poti darui cu un simplu click aici

Stim ca alegerea unui buchet de flori este influentat de o multime de lucruri de aceea daca iti doresti o gama vasta de optiuni ne poti vizita pe www.florilacluj.ro , unde vei gasi doar flori proaspete si buchete facute de cei mai buni designeri florali.


Deoarece pretuim fiecare client si orice banut economisit conteaza, iti oferim TRANSPORT GRATUIT IN CLUJ SI TIMISOARA, de asemenea orice buchet care se afla pe site-ul www.florilacluj.ro il puteti comanda pentru orasul Timisoara.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu