luni, 1 iulie 2013

Aniversar!!

Buna dragilor, azi as vrea o intrebare pentru voi :

De cate ori a-ti mers la o zi aniversara si nu a-ti stiut ce buchet de flori sa alegeti? sau a-ti fost la o domnisoara care implinea 20ani si nu a-ti gasit un buchet de flori  cu acest numar??

De astazi aceasta problema nu mai exista!!!

Deoarece ne dorim ca buchetele noastre sa aiba o semnificatie si nu le realizam doar asa pentru aspect am alcatuit acest buchet din 22 de trandafiri rosii care emana senzualitate prin culoarea lor iar in centru am adaugat 1 trandafir alb, pur si inocent., facand astfel un buchet perfect pentru o domnisoara ce implineste 23 de anisori.
Chiar daca persoana draga dumneavoastra implineste 16,20, 29, 32, 54 sau alte varste, noi va realizam buchete aniversare cu cate fire de flori aveti nevoie.

Buchetele aniversare pot fi alcatuite si din alte flori precum anemone, cale, gerbera, garoafe ,etc.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a avea buchetul mult dorit este sa ne suna-ti la numarul : +40 731 959 000 cu cel putin 24 ore inainte de data livrari iar designeri nosti florali va vor realiza buchetul perfect.

De asemenea daca doriti sa comandati orice buchet de flori ,nu uitati sa ne vizitati pe  www.florilacluj.ro .


Deoarece pretuim fiecare client si orice banut economisit conteaza, iti oferim TRANSPORT GRATUIT IN CLUJ SI TIMISOARA, de asemenea orice buchet care se afla pe site-ul www.florilacluj.ro il puteti comanda pentru orasul Timisoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu