marți, 16 iulie 2013

Nou...Nou...Nou...

Buna dragilor, azi vreau sa va prezint o noua categorie a site-ului nostru si anume "Flori Extravagante".
Pentru inceput am adaugat doar cateva buchete noi si extravagante in opinia noastra, dar promitem ca in viitorul apropiat vom adauga cat mai multe posibil.

Primul buchet al acestei categori se numeste "Sunflower bouquet" si este compus din 5 trandafiri galbeni si 6 fire de floarea soarelui...deci ce poate fi mai potrivit pentru vara??

Al doilea buchet din aceasta categorie se numeste "Raze de soare aurii" , un buchet grandios si elegant compus din 5 trandafiri galbeni ,  5 fire de floarea soarelui si 5 lisianthus, toate armonizate de verdele crud al frunzelor de aspidistra.

Al treilea buchet din aceasta categorie se numeste "Culorile verii" , un buchet foarte viu colorat compus din 4 gerbere portocali, 5 trandafiri roz , 4 crizanteme si 4 gerbere roz  toate legate in acest minunat buchet si armonizate cu frunze de aspidistra.

Al patrulea buchet din aceasta categorie se numeste "Red & White" , este un buchet plin de senzualitate ,lux si extravaganta fiind compus din 5 cale albe care emana puritate si 8 trandafiri rosii facand astfel un buchet perfect pentru orice ocazie.
Si ultimul buchet din aceasta categorie se numeste "Grandoare si lux" , un titlu care defineste in intregime acest buchet compus din 8 crini asiatici albi, 6 gerbere albe si 5 crizanteme frumos aranjate in acest minunat buchet de designeri nostri florali.


De asemenea daca iti doresti ca surpriza ta sa fie completa tot ce trebuie sa faci este sa accesezi sectiunea "Cadouri" a site-ului nostru unde vei gasi bomboane si praline, ursuleti dragalasi de plus si diverse vaze de sticla.


Deoarece pretuim fiecare client si orice banut economisit conteaza, iti oferim TRANSPORT GRATUIT IN CLUJ SI TIMISOARA, de asemenea orice buchet care se afla pe site-ul www.florilacluj.ro il puteti comanda pentru orasul Timisoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu